



Agenda

Cambridge East Community Forum – Tuesday 9 July

Chair: Philippa Kelly, Greater Cambridge Shared Planning Service

Venue: Hangar building, Marleigh

	5.30pm	Drop in		
Come and meet some of the people involved with new development around				
Cambridge East who will be available to share information and answer questions				
	informally before the formal meeting starts.			
1.		Welcome and	Chair	
	(5 mins)	Planning Update		
2.	6.05-6.25pm	Springstead	David Fletcher – (Ceres Property), Alexis	
	(20 mins)	Village	Butterfield – (PTE)	
			 Update RMA5 	
			Community Engagement Process including	
			Public Art	
			Update Temporary Community Facility	
	6.25pm – 6.35pm		Questions (10 mins)	
3.		New	Alan Fitz, Cambridgeshire County Council,	
	(15 mins)	Developments	Cambridge East and Education	
	0.50.7.00	and Schools		
	6.50-7.00pm		Questions (10 mins)	
4.	7.00-7.20pm	Marleigh	Update P3 - Kate Poyser, GCSPS	
	(20 mins)		 Update Residents Meeting – Amelia Sellek, Hill 	
			Site Update – Ben Page, Hill	
			Hangar Building and Estate Management –	
			Land Trust – Thomas Parkin	
	7.20-7.30pm		Questions (10 mins)	
5.	7.30-7.40pm	East Barnwell	Lucy Winchester, Primary Care Contracts	
	(10 mins)	Surgery	Business Partner and Lisa Smith, Primary	
	•		Care Contracting Manager	
			 Update and next steps 	
6.	7.40-7.45pm		Questions (5 mins)	
7.	7.45-8.00pm		Question and Answer	
8.	8.00pm	Close	Chair	